انواع اکستنشن مژه

مژه‌ یکی از مهم ترین عوامل زیبایی برای صورت هر خانمی محسوب می‌ شود. زیرا می‌ تواند تغییر بسیار زیادی روی حالت چشم ایجاد کند. در نتیجه جذابیت صورت شما را چند برابر خواهد کرد. یکی از روش‌ هایی که باعث زیبایی چند برابری مژه‌های شما می ‌شود، اکستنشن مژه می ‌باشد که در این قسمت در مورد انواع اکستنشن مژه با شما صحبت خواهیم کرد تا بتوانید انتخاب بهتری داشته باشید.

آیا اکستنشن مژه همان کاشت مژه می‌باشد؟

خیر. بسیاری از افراد فکر می‌کنند که کاشت مژه زیر مجموعه اکستنشن مژه است و یا برعکس. اما کاشت مژه و اکستنشن مژه با یکدیگر متفاوت هستند. در کاشت مژه، مژه مصنوعی به پلک فرد چسبانده می ‌شود اما در اکستنشن مژه، مژه‌ ها به صورت تارهای جداگانه به انتهای مژه های طبیعی فرد چسبانده می‌ شوند. در نتیجه روش اکستنشن، روشی است که در آن مژه‌ های شما طبیعی ‌تر جلوه می‌ کند. ماندگاری اکستنشن مژه نیز بیشتر خواهد بود.

انواع اکستنشن مژه

انواع اکستنشن مژه

زمانی که راجع به انواع اکستنشن مژه صحبت می ‌کنیم، معمولاً روی صحبت ما با روش‌ های مختلفی است که برای اکستنشن مژه استفاده می ‌شود که در این قسمت آن ها را به شما معرفی خواهیم کرد:

برای یادیگیری اکستنشن مژه بیشتر بخوانید:

اکستنشن مژه کلاسیک

در این روش به هر کدام از تارهای مژه مصنوعی فرد، یک تار موی اکستنشن اضافه می شود که در نهایت ظاهری بسیار طبیعی را ایجاد می‌ کند و این گونه تعریف اکستنشن مژه کلاسیک چیست را خواهید دانست.

اکستنشن مژه سه بعدی یا والیوم

در این روش به هر کدام از تار های طبیعی مژه، سه تار ابریشمی اضافه می‌کنند. وزن مژه سه بعدی سبک تر از کلاسیک می ‌باشد.

اکستنشن مژه نامرئی

اکستنشن مژه نامرئی

اکستنشن مژه زیر پلک فرد انجام می ‌شود. تفاوتش این است زمانی که فرد هر بار برای ترمیم به سالن مراجعه می‌کند، کل مژه‌ هایش را ریموو می‌کنند تا به مژه‌ های طبیعی او آسیب وارد نشود. خوشبختانه این روش به گونه‌ ای است که افراد با مژه‌ های بسیار کم پشت هم می‌ توانند داشتن مژه‌های بسیار پرپشتی را تجربه کنند.

اکستنشن مژه ابریشمی

 

جنس مژه‌ هایی که در این روش استفاده می ‌شود، از ابریشم می‌باشد. در نتیجه ظاهر براق‌تر و ظریف‌ تری نسبت به اکستنشن‌ های دیگر مژه دارد. ظاهر اکستنشن ابریشم نیز طبیعی‌تر از اکستنشن‌ های دیگر است. در این روش مژه ‌های فرد را به صورت موقت پیوند می ‌زنند. در نتیجه بعد از مدت کوتاهی خود مژه‌ ها به طور طبیعی از پلک جدا می ‌شوند و نیازی برای ریموو نیست.

اکستنشن ریمل دار

در این نوع اکستنشن، ۱۶ مدل مختلف مژه را در اختیار شما قرار می ‌دهند تا طبق سلیقه خودتان یکی از آن ها را انتخاب کنید. این نوع اکستنشن طوری عمل می‌کند که دیگر فرد هیچ نیازی به استفاده از ریمل نداشته باشد. همچنین سلیقه و حالت چشم شما نیز در این روش بسیار اهمیت دارد. این نوع اکستنشن‌ ها حاوی ریمل هستند. در نتیجه وزن آن ها نسبت به اکستنشن‌ های سبکی مثل اکستنشن ابریشمی بیشتر است و معمولاً به افرادی توصیه می ‌شود که مژه‌ های آن ها توانایی تحمل این وزن را داشته باشد. همچنین برای افرادی که چشم ‌های حساسی دارند نیز  توصیه نمی ‌شود.

 

تکنیک‌های مختلف در انواع اکستنشن مژه

تکنیک‌های مختلف در انواع اکستنشن مژه

علاوه بر این که انواع اکستنشن های مژه متفاوت است و شما می‌ توانید انتخاب ‌های شخصی طبق سلیقه خودتان و یا نوع مژه‌هایی که دارید، داشته باشید ، تکنیک‌ های مختلفی هم برای آن ها انجام می‌ شود که در این قسمت آن ها را به شما معرفی می‌کنیم.

تکنیک تار به تار

در این تکنیک فقط مژه‌ هایی روی مژه‌ های طبیعی فرد گذاشته می ‌شود که تنها یک سایز بلندتر از مژه‌ های طبیعی اش باشد. در واقع در این روش اول از همه مقاومت مژه فرد را می‌ سنجند. سپس با توجه به مقاومتی که دارد، سایز مناسب را انتخاب می‌کنند. زیرا اگر مژه‌ های مصنوعی بسیار سنگین‌تر از تحمل وزن مژه‌ های طبیعی اش باشد، قطعاً هم مژه طبیعی ریزش پیدا می‌کند و هم اکستنشن از بین خواهد رفت.

تکنیک دولاین

در این روش اصلا کاری به پلک‌ های شما ندارند. بلکه مژه مصنوعی را در زیر و روی یک تار مژه طبیعی قرار می‌ دهند.

 

قرار دادن اکستنشن

قرار دادن اکستنشن

انواع اکستنشن مژه را چگونه روی مژه‌ ها قرار می دهند؟

در این روش اقداماتی انجام می ‌دهند که مژه‌ های شما را آماده کنند. مثلا مهم تر از همه این که هر گونه آرایشی باید از روی مژه‌ ها و چشم ‌های شما پاک شود.

در نتیجه از پاک کننده‌ های مخصوص چشم استفاده می‌ کنند، زیرا اگر کمی آرایش روی چشمان شما باشد، هنگام انجام کار ممکن است که وارد چشم شود و  ایجاد عفونت و آلودگی کند.
معمولاً آرایشگران در این زمینه به شما توصیه می ‌کنند که برای پاک کردن آرایش از روی چشم و مژه، از پد های چرب و روغنی استفاده نکنید، زیرا چسبندگی مژه را افزایش می دهند.
در نتیجه دوام اکستنشن‌ مژه کاهش پیدا می‌ کند.
سپس مرحله بعدی، استفاده از چسب کاغذی می ‌باشد که از طریق آن پلک پایین و ابروی شما پوشانده می شود. در نتیجه پلک کشیده شده و عمل کاشت راحت‌تر انجام می‌ شود اما قبل از آن، کمی لوسیون را روی پلک می ‌ریزند و مژه ‌های پلک پایین و ابرو را به آن آغشته می ‌کنند تا چسب کاغذی راحت‌تر روی آن ها قرار بگیرد و هنگام کنده شدن، مژه ‌ها و ابروی شما را از بین نبرد. سپس از پدهای درجه دار استفاده می‌ کنند. علت درجه دار بودن این است که مژه‌های شما قرینه‌سازی شود و با یکدیگر تا به تا نباشد.
سپس در مرحله بعد مقاومت مژه شما را می‌ سنجند. شاید در این مرحله آرایشگر به شما توصیه کند که روشی را که انتخاب کرده‌اید، عوض کنید و یا از یک نوع اکستنشن‌ مژه دیگر استفاده کنید که برای مژه‌های طبیعی خود شما بهتر است.
در مرحله آخر که مژه‌ ها چسبانده شد، مقداری از ریموور مژه را با استفاده از براش روی سطح پلک می ‌کشند تا چسب‌ های اضافی پاک شود و با آب سرد کمی پلک را ماساژ می دهند تا خارش و سوزش برای فرد ایجاد نشود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.